Service & Reparation

VELKOMMEN TIL SERVICE & REPARATION

Vi ønsker at yde den hurtigste og bedst mulige service. Har du problemer med dit udstyr, ønsker du at bestille reservedele eller har du andre serviceproblemer, så vil vi bede dig om at udfylde vores serviceskema, som du finder under "Har du brug for service?". For at vi skal kunne hjælpe dig på bedste og hurtigste måde, er det meget vigtigt, at skemaet bliver udfyldt så detaljeret som muligt - meget gerne med billeder. 

KLIK HER HVIS DU HAR BRUG FOR SERVICE

Serviceskemaet skal ALTID udfyldes ved reklamationer eller efterspørgsel af reservedele.

Husk venligst, at vi skal bruge: Produkttype og modelnavn, serienummer, forhandler samt kopi af kvittering. Reklamationer uden serienummer godkendes ikke. Har du andre spørgsmål til serviceafdelingen, som ikke vedrører reparation samt reservedele, så send venligst en mail til service@livingsport.dk.

Du kan også ringe på telefon 2859 1998Tager vi ikke telefonen, er det fordi vores medarbejdere har mange opkald at besvare. Læg en besked og vi ringer tilbage hurtigst muligt. Åbningstid mandag til torsdag er 9.00 – 16.00, og fredag 9.00-15.30.

Videomateriale

Hvis du klikker her, finder du en række instruktions- og vedligeholdelsesvideoer, som forhåbentligt også kan hjælpe dig. 

Vent venligst ...

Contact Us