Om os

OM OS

LivingSport A/S blev etableret i 2006. Vi er udbyder af træningsudstyr og henvender os til detailbranchen i hele Norden; Sverige: www.livingsport.se · Norge: www.livingsport.eu · Finland: www.livingsport.fi

Vores kunder er primært detail- og sportsbutikker, webshops og specialforretninger samt udvalgte partnere inden for kommercielt/professionelt udstyr.

Vi lægger stor vægt på, at vores forhandlere kun skal koncentrere sig om salg. LivingSport A/S arbejder konstant på at optimere den salgsrelaterede integration, logistik og service. Vores fornemmeste opgave er at skabe et troværdigt, nemt og problemfrit salg med stor tilfredshed mellem forbruger, forhandler og os som leverandør. 

LivingSport A/S er en del af koncernen Fitness & Healthcare Group, som har omkring 70 ansatte. Foruden LivingSport består koncernen af MedicSport og Fitness Solutions, der leverer fitnessløsninger i Danmark til kommercielle og foreningsbaserede fitnesscentre, genoptræningscentre, virksomheder, uddannelsesinstitutioner mv. samt Proterapi, som forhandler udstyr inden for fysioterapi og genoptræning. 

I kraft af samarbejdet med MedicSport, Fitness Solutions og Proterapi samt en bred vifte af forhandlere udnyttes en positiv synergi, der gør, at vi hele tiden er på forkant med fitnessbranchens trends samt hvad der rører sig på det professionelle marked. 

  

 

Vent venligst ...

Contact Us